Pre-School Room Changes – The Court House

Preschool has had a big room change where areas are available for children to oversee their own learning experiences and lead practitioners to explore the children’s interests. A construction area has been made where the children can play with screws, foam bricks and natural resources for them to create with. The area has pictures of famous buildings and sculptures from around the world for the children to try and recreate.

The children in preschool are now able to decide what they want to explore throughout the day by resources being readily available daily. The children have decided here to play with the cinnamon playdough and natural resources such as flowers, pinecones, shells and fragment plants. Some children made a forest and others said they made autumn.